CUSTOMER EXPERIENCE EN SALES

Van het eerste contact tot het sluiten van de deal, ontdek hoe u onze klanten een schitterende ervaring bezorgt.

Bij ons staat het individu centraal. Van de klant die al zijn leven lang onze auto's koopt, tot de klant die voor het eerst bij ons binnenstapt. Wij zijn er voor iedereen. Dezelfde aandacht gaat uit naar onze medewerkers. Voor medewerkers die de allerbeste klantervaring mogelijk maken, ligt een lonende carrière in het verschiet.

 

“We zijn hier een echte familie. Dat maakt het niet alleen een fantastische plek om te werken, maar creëert ook een geweldige ervaring voor zowel ons als onze klanten."

 

Simon – Sales Executive

Sales:

Als Jaguar Land Rover Sales Executive biedt u de klant de meest luxueuze ervaring in de autobranche. We zetten onze klant altijd op de eerste plaats en zijn niet opdringerig, maar luisteren goed naar de klant en bieden een oplossing voor hun problemen. We creëren mooie momenten, die de basis vormen voor langdurige vertrouwensrelaties. Natuurlijk is productkennis belangrijk, maar daar kunnen we aan werken door middel van ons unieke trainingsprogramma. Waar we vooral in geïnteresseerd zijn, is uw werkervaring in retail. Heeft u ervaring met klanten de perfecte jurk, het ideale parfum of andere producten te helpen vinden? Dan is er misschien een plaats voor u weggelegd bij Jaguar Land Rover. 

 

Customer Experience:

Wij geven een geheel nieuwe invulling aan het begrip autodealer. Wij zijn niet opdringerig, maar bouwen hechte relaties op met onze klanten. Van onze showroom hosts en serviceadviseurs tot onze receptionisten, al onze medewerkers zetten zich volledig in om de klant de allerbeste beleving te bieden. Omdat de klant op de eerste plaats komt, laat u elk contact met de klant perfect laat verlopen, geheel in lijn met de luxueuze ervaring die zij van ons verwachten. Wij geven u de opleiding die het mogelijk maakt om uit te blinken. Bent u klaar om een fantastische carrière te starten? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

 

Nieuwe vacatures in Customer Experience en Sales bij u in de buurt

Brussel: Regio wijzigen.
{{this.Name}}
{{this.Location}}
{{this.Teaser}}
{{#if Url}} Meer informatie en solliciteren {{/if}}