EEN UITZONDERLIJKE DEALERBELEVING

Van de begroeting zodra een klant binnenkomt tot de luxueuze setting, onze showrooms zijn op-en-top Jaguar Land Rover. En we streven voortdurend naar een ongeëvenaarde klantenbeleving.

Dit is geen alledaagse autodealerervaring. Wij bieden mensen de meest persoonlijke en aangename service vanaf het moment dat ze voor de eerste keer door onze deur stappen. Want als wij de luxe van onze auto's kunnen vertalen in onze service, dan bezorgen wij onze klanten de topervaring die ze verdienen.

Rosie, Senior Sales Executive

"De eerste indruk is van mateloos belang. Ee dit is een fantastische eerste indruk. De omgeving maakt een enorm verschil voor de klantervaring."

Elke Jaguar Land Rover dealer, van grote autogroep tot klein zelfstandig autobedrijf, vertegenwoordigt wie wij zijn. En om onze groei kracht bij te zetten nemen we continu locaties onder handen om te zorgen dat alles er tiptop uitziet - en dat onze klanten de nieuwste, meest innovatieve en spannendste beleving krijgen.

Onze producten belichamen de obsessie, toewijding en kwaliteit van Jaguar Land Rover. De toekomst ziet er schitterend uit. Meer weten over onze passies, technologie en innovaties? Kijk snel op de Jaguar Land Rover-website.

Wat dit betekent voor u

Als collega bij een Jaguar Land Rover dealer ervaart ook u de voordelen van deze nieuwe dealerbeleving. Wat uw functie ook wordt, u krijgt van ons alle middelen om een mooie carrière op te bouwen. Kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina.